Европейският парламент ще обсъди отново тази седмица промените в правилата за

...
Европейският парламент ще обсъди отново тази седмица промените в правилата за
Коментари Харесай

ЕП ще разгледа отново промените в правилата за дейността на превозвачите

Европейският парламент ще разиска още веднъж тази седмица измененията в разпоредбите за активността на международните превозвачи. Това се оповестява в уеб страницата на парламентарната комисия по превоз.
 
Предвижда се комисията да заседава изключително на 2 април, след като по-рано в Страсбург евродепутатите не съумяха да се произнесат по множеството оферти за ремонти и добавки към импортираните законопроекти.
 
През януари парламентарната комисия утвърди единствено един от трите отчета, в които са залегнали предвижданите промени.
 
Според програмата на Екологичен потенциал на сесията в Брюксел на 3 и 4 април поправките ще бъдат гласувани в пленарната зала. Ако този път гласуването на първо четене бъде сполучливо, то ще очертае мнението на Екологичен потенциал в договарянията с председателството на Съвета на Европейски Съюз и Европейската комисия.
 
Едва когато тези тристранни договаряния завършат с триумф, Екологичен потенциал ще би трябвало да гласува промените и на второ четене. 

Очаква се, в случай че тази седмица гласуванията не доведат до прогрес, въпросът да остане за евродепутатите, определени на предстоящите избори през май.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР